Akryylilattia

AKRYYLILATTIA ON KESTÄVÄ JA NOPEA RATKAISU​

Me Finn Epoxilla tarjoamme ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella akryylilattiat sekä muut massalattiat erilaisiin kohteisiin. Akryylilattia on kestävä ratkaisu, joka on myös nopeasti kuivuva. Akryylilattian saakin tästä syystä käyttöön nopeasti. Vaikka toimipaikkamme sijaitsee Varsinais-Suomen alueella, palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

Previous slide
Next slide

Akryylimassalattiasta

Akryylipinnoite on yksi massalattiamateriaaleista, joka on löytänyt tiensä erityisesti teollisuuteen, suurkeittiöihin ja märkätiloja vaativiin kohteisiin. Akryylilattian monikäyttöisyys ilmenee sen soveltuvuudessa paitsi märkätiloihin myös varastotiloihin ja autotallien lattiamateriaalina. Akryylibetonilattian vetovoima piilee sen lyhyessä kuivumisajassa. Lattia on mahdollista asentaa ja jättää kuivumaan jopa päivässä. 

Kun siis haet kulutusta kestävää ja nopeasti asennettavaa sekä hinnaltaan kustannustehokasta lattiaratkaisua, on akryylilattia varma valinta. Akryylibetonilattia kestää kovaa mekaanista kulutusta, lämpöä sekä erilaisia rasvoja ja kemikaaleja. Akryylilattian kerrosvahvuus on useimmiten noin 4 mm, mutta se voidaan nostaa myös seinille tarjoamaan nestetiiviin liitoksen lattian ja seinän välille. 

Syitä massalattian valintaan

 1. Massalattia voidaan asentaa aikaisessa vaiheessa.
 2. Massalattiassa on saumaton ja hygieeninen ratkaisu, jossa ei ole liima-aineita.
 3. Oikein ja hyvin hoidettuna massalattia on pitkäikäinen ratkaisu.
 4. Massalattiaa ei tarvitse puhdistaa usein. Tarvittaessa se kestää esimerkiksi painepesuripesua. Normaaliin puhdistukseen tarvitaan ainoastaan vettä ja sopiva siivouslaikka.
 5. Tarvittaessa massalattia voidaan huoltolakata.
 6. Massalattiat ovat elintarvikehyväksyttyjä ja ne soveltuvat niin uudis- kuin korjauskohteisiin.

Akryylilattian käyttökohteita ovat mm.

 • Elintarviketeollisuus 
 • Suurteollisuuskeittiöt 
 • Varastot 
 • Julkisten tilojen wc- ja suihkutilat 
 • Yksityisasunnot (esim. märkätilat ja autotallit) 

Näin tilaat akryylilattian meiltä

 • Ota yhteyttä joko soittamalla, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla ja kerro lyhyesti kohteesta. 
 • Vastaamme 1 vuorokauden aikana ja sovimme kohdekäynnin. Kartoituskäynnin perusteella teemme tarjouksen tulevasta työstä. 
 • Mikäli tarjous hyväksytään, sovitaan työn aloitukselle ajankohta. Aloitukseen vaikuttaa aina sen hetkinen työtilanne, mutta parhaassa tapauksessa työ voidaan aloittaa jopa seuraavana päivänä tarjouksen hyväksymisestä. 

Miksi akryylilattia juuri meiltä?

 • Olemme luotettava ja kokenut tekijä. 
 • Olemme joustava toimija, joka huomioi aina myös asiakkaan tarpeet. 
 • Meillä sovitut aikataulut pitävät ja asiakas saa valmiin lattian sovitusti. 

Ota yhteyttä asiantuntijaan ja pyydä tarjousta

Finn Epox Oy on akryylilattioiden kokenut asiantuntijayritys. Ota yhteyttä meihin ja toteutetaan uusi upea lattia kohteeseenne.