Hartsipinnoitteet

HARTSIPINNOITTEET & KALKKIPINNOITTEET KODIN PINNOILLE

Laadukas hartsipinnoitus kohentaa kodin ilmettä ja keventää arjen askareita. Me teemme toiveidesi mukaiset pinnoitukset kuiva- ja märkätiloihin – nopealla aikataululla ja kaikkialla Suomessa!

Asennamme hartsi- ja kalkkituotteita sekä efektimaaleja kaikenlaisiin koteihin. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy uniikkeja ratkaisuja sekä sisälle että ulos, niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Ulkonäkövaihtoehtoja on liki rajattomasti, ja saumaton lopputulos mahdollistaa helpon puhtaanapidon vaativammissakin kohteissa.

Autamme mielellämme sinua löytämään seinääsi tai lattiaasi parhaiten sopivan pinnoitteen. Varsinaiset pinnoitustyöt sujuvat ammattilaisiltamme ripeästi ja huolellisesti, kestävällä ja kauniilla työn jäljellä.

SOPIVA PINNOITE KODIN KAIKKIIN TILOIHIN

  • Seinät
  • Lattiat
  • Kylpy­huoneet
  • Keittiöt
  • Eteiset

KESTÄVÄ JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN VALINTA

Käyttämämme italialaiset pinnoitteet ovat kestäviä, ekologisia ja sisäilmasertifioituja. Niiden karkeus voidaan valita toivedesi mukaan selkeän struktuurisestä hyvin sileään ja pehmeään. Sävymaailma puolestaan kattaa NCS- ja RAL-värikartat, jonka lisäksi vaikutelmaa voidaan täydentää esimerkiksi metallisella efektigeelillä tai romanttisella mattapinnalla.

Hartseja voidaan asentaa moneen pohjaan, aina vanhasta muovimatosta lasiin. Hengittävinä ja luonnonmukaisina tuotteina ne on suunniteltu edistämään kestävää rakentamista, joten voit nauttia toimivammasta kodistasi hyvällä omallatunnolla.